Elmia Verktygsmaskiner blev en succé

Elmia Verktygsmaskiner ägde rum den 15-18 maj och vi visade 7 maskiner i vår monter. Besökarmässigt blev mässan en succé, en ordentligt ökning jämfört med för två år sedan. Vi är också mycket nöjda med mässan, vi fick tillfälle att träffa många befintliga kunder och vi fick även bra kontakt med många andra, förhoppningsvis blivande kunder. Våra säljare har gott om leads att följa upp efter mässan och vi har även sålt 5 av de 7 maskinerna som vi visade under eller i nära anslutning till mässan. Vi vill tacka alla besökare för visat intresse och vi hoppas att vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy