Tsugami visar nyheter och ny teknologi på IMTS i Chicago

Tsugami kommer under IMTS i Chicago att premiärvisa HS38MH-5AX, en 38 mm maskin med längdsvarvningsmöjligheter och B-axelspindel för 5-axlig simultanbearbetning. HS38MH-5AX har ett verktygsmagasin med 40 platser, bakre verktygsbärare med 10 platser och ytterligare 2 verktygsplatser för djuphålsborrning. Linjärskalor på X1-, Y1-, Z1- och X2-axlarna är standard för extra hög bearbetningsnoggrannhet och repeternoggrannhet. Maskinen är ett kraftpaket till längdsvarv som uppvisar alla fördelarna med en multifunktionsmaskin. Maskinens extra drivna verktygsstationer gör att flera verktyg kan vara i ingrepp samtidigt vilket kortar ner cykeltiderna. Oscillerande svarvning för 20 mm maskiner är en stor nyhet hos Tsugami som kommer att visas på IMTS i Chicago. Denna teknologi kommer att demonstreras på en Tsugami B0205. Fördelarna med oscillerande svarvning är bl.a. ökad spånkontroll genom spånbrytning, i synnerhet lämpligt vid bearbetning av aluminium, plast, inconel och koppar. Z-axeln oscillerar för för att bryta spånor och förebygger spåntrassel genom att alternera skärdjupet medan materialet matas genom maskinen. Denna teknologi reducerar även värmebildning. Utöver ovanstående maskiner kommer Tsugami att visa följande: * M08SY – en kraftfull cnc-svarv med portalladdare, Y-axel och subspindel. Huvud- och subspindeln på M08SY är utrustade med built-in-spindlar som minimerar vibrationer och ger överlägsen respons vid kraftig svarvning och finbearbetning av arbetsstycken. * B0326-II – en 6-axlig längdsvarv för 32 mm. Fanuc 32i-B styrningen med två-kanalsystem tillhandahåller äkta simultanbearbetning för huvud- och subspindeln och därmed väsentligt kortare cykeltider. * HS327-5AX – en 7-axlig längdsvarv för 32 mm och servodriven B-axel. * BW129Z – en 9-axlig längdsvarv för 12 mm med tre-kanalsystem och dubbla självständiga verktygsrack. * B038T – en cnc-svarv för 38 mm med roterande verktyg som kan utföra 7 typer av simultanbearbetningar. * B0205-III – en 5-axlig längdsvarv för 20 mm med 21 verktygsplatser. * S206 – en 6-axlig längdsvarv för 20 mm som har en bakbearbetande Y-axel och modulära verktyg. Klicka här för att se en film med förhandsinformation från Tsugami inför IMTS. Datum: Mån, 2018-09-10 – Lör, 2018-09-15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy