Aktuella leveranser och försäljningar

Helt nyligen levererade och installerade vi en ENSHU GE480HE och en QUASER MV184P till Smidmek i Reftele. Det var Smidmeks 5:e ENSHU-maskin och 3:e QUASER-maskin. Larsson & Kjellberg i Oxelösund fick nyligen en QUASER MV184P installerad och nästan samtidigt levererades en QUASER MV154APC med palettväxlare till Ellagro i Örebro. Ferbe Tools i Gislaved kommer efter sommaren att få en QUASER MF500C levererad som kommer att betjänas av en SYSTEM 3R-robot. Comtri i Bälinge fick nyligen en HWACHEON VESTA 1000 levererad och OVAKO i Hofors beställde nyligen två HWACHEON VESTA 850B fleroperationsmaskiner som ska betjänas av en automationscell från MARAB. OVAKO har även beställt 4 st COSEN bandsågar som kommer att levereras till sommaren. Marcus Komponenter i Järna fick nyligen sin andra TSUGAMI B0326E-II längdsvarv levererad och efter mässan i Jönköping kommer Finmekanik i Småland att få sin andra TSUGAMI B0326E-II levererad. Part Precision i Mariestad har beställt ytterligare två stycken TSUGAMI D0125E längdsvarvar som kommer att levereras senare i år. Järvsö Industriplast i Järvsö beställde nyligen ytterligare en Trident TR-32 5AX en 5-axlig fleroperationsmaskin som kommer att betjänas av en automationscell från MARAB. Vi tackar både nya och befintliga kunder för förtroendet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy