SIB Sideral

SIB Sideral grundades 1977 för att tillgodose den växande efterfrågan på dragbrotschverktyg.
Från och en liten kärna av tekniker och kvalificerad personal har företaget växt och utvecklats genom åren och nått en framstående roll både för kvalitet och kvantitet inom dragbrotschning. Erfarenheten tillsammans med ständiga tekniska innovationer, har möjliggjort för SIB Sideral att i dag svara på ett bredaste utbud av förfrågningar från alla kunder som tillverkar invändig eller utvändig splines. SIB Sideral tillverkar för närvarande verktyg med en diameter från 10 mm upp till 270 mm i diameter och med en längd upp till 2,7 meter. För produktdesignen står erfarna och högt specialiserade tekniker,  eget CAD-system och Finite Element 3D-modeller för design av specialapplikationer. Material, typen av värmebehandling och beläggningarna är alla noggrant utvalda och anpassade den slutliga användningen av de verktyg som kunden begär.

SIB Sideral är certifierade med ISO 9001: 2000 och arbetar själva enbart med de mest kvalificerade leverantörerna för att säkerställa den bästa av kvalitet. Innan verktygen levereras till kunden görs provdragning av verktygen som sedan kan att användas av kunden som referens och jämförelse med deras egna mätresultat och profilkontroll. Tack vare sin kvaliteten på sina produkter har SIB Sideral nått stor framgång både i Italien och globalt, vilket tydligt visat sig med en ständigt växande kundkrets som omfattar ett stort antal marknadsledande företag.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy