Samputensili

Sedan 1949 har Samputensili levererat verktyg och tjänster till tillverkare kugghjul, axlar, snäckfräsar, rotorer och liknande applikationer.
Tack vara ständig utveckling och investeringar i ny teknik, ingenjörer som ständig strävar att utmana och flytta gränser har Samputensili utvecklats till en av världens främsta globala leverantörer av verktyg processteknik inom skärande bearbetning av kugg och splines.
Samputensili har alltid haft en strävan att flytta gränser framåt för att effektivisera kundernas tillverkning och maximera deras produktivitet och för att koncentrera sina resurser på bästa sätt har Samputensili- tidigare division av SAMP S.p.A sedan 2016, delats upp i två helt oberoende företag där Maskiin AB A. Fransson sedan 2020 representerar Samputensili Cutting Tools S.r.l.

Samputensili Cutting Tools S.r.l. har sedan 2002 ett joint venture med Star Cutter under namnet Star SU LIc. 7 produktionsanläggningar som är verksamma i fem kontinenter.
Med sitt motto ”utöver pression” strävar Samputensili Cutting Tools S.r.l. alltid mot att finna lösningar till kundens behov som därmed ökar deras konkurrensfördelar och avkastning på investeringar.

Samputensili Cutting Tools S.r.l. erbjuder allt för roterande bearbetning av kugg och splines så som Snäckfräsar, skivingverktyg, Scuddingverktyg, skav-och skärhjul samt grad- fashjul och Masterhjul.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy