Engångshandskar skänkes till äldrevården i Trosa

Vid en inventering hittade vi på firman en obruten kartong innehållande 10 kartonger med vardera 100 engångshandskar. Tillverkningsdatumet är februari 2018 och utgångsdatumet är februari 2023 så de är fullt användbara fortfarande. Då vi vet att det i dagsläget råder brist på detta inom vården har vi kontaktat äldrevården i Trosa som tacksamt tar emot dem. Vi har även lyckats komma över ett par flaskor med glycerol/glycerin som man behöver för att kunna tillverka egen handsprit. Då det i dagsläget råder brist på både handsprit och glycerin skänker vi även en flaska glycerol till äldrevården, den räcker för att tillverka 50 liter handsprit. Vi är glada om vi med denna gåva kan bidra med något i dessa tider som så starkt präglas av Covid-19. Ta hand om er därute, håll avstånd och håll er friska. Vi håller tummarna för att vi inom kort får se början på slutet av denna pandemi. Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy