Emil Bark nyanställd som servicetekniker

Vi på MaskinFransson är glada att vi i dessa tider kan meddela att vi har anställt Emil Bark som servicetekniker. Emil har 4 års bakgrund från Scania som underhållstekniker för maskiner med skärande bearbetning. Dessförinnan gick underhållsteknikerutbildning på Mälardalens Tekniska Gymnasium. Emil kommer initialt att få en introduktion på våra maskiner på huvudkontoret i Hölö men även ute på fältet tillsammans med våra övriga servicetekniker. För mer information kontakta Henrik Fransson, 08-55430935 Maskin AB A. Fransson www.maskinfransson.se
Emil Bark
Emil Bark Servicetekniker på MaskinFransson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Emil Bark
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy