Microprecision utökar kapaciteten med horisontell flerop från japanska Enshu

Microprecision AB i Kungsängen är en av de största kontraktstillverkarna i Mälardalen. Företaget har mer en 40 års erfarenhet av skärande bearbetning och har idag ca 60 anställda. Bland kunderna finns företag från Sveriges ledande industri. För att kunna möta sina kunders förfrågningar har Microprecision nyligen investerat i en mycket snabb och driftsäker horisontell flerop från japanska Enshu. Maskinen, en Enshu GE460HE, har 500mm paletter, 90m/min i snabbtransport, 1G i acceleration och byter verktyg på (spån-spån) på 2.4 sekunder. Den bl.a. är utrustad med 50 bars spolning genom spindeln, kylvätskerening med trumfilter, spindelprob för mätning av arbetsstycken och brottskontroll i verktygsmagasinet. Rade Paunovic, VD Microprecision, har erfarenhet av Enshu sedan flera år tillbaka. I systerföretaget Davax i Serbien finns sedan tidigare 5 st horisontella Enshu-maskiner, både av typen GE460HE och GE480HE. Den nya maskinen har precis installerats i Kungsängen För mer information, kontakta Maskin AB A. Fransson, www.maskinfransson.se Microprecision AB, www.microprecision.se Davax, www.Davax.rs
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy