Stockholms Vattenskärning utökar svarvkapaciteten

Hwacheon Hi-Tech 230BL YSMC
Stockholms Vattenskärning AB är ett lego-tillverkande företag med 30 års erfarenhet. Utöver vattenskärning erbjuder företaget även svets, plåtbearbetning, skärande bearbetning, montering samt polering av plåt och rör. För att möta sina kunders behov har Stockholm Vattenskärning nyligen investerat i en horisontell cnc-svarv från Sydkoreanska Hwacheon. Maskinen Hi-Tech 230BL YSMC är en 10”-maskin med subspindel och Y-axel. Maskinen har även plangejdrar för bästa stabilitet, 15 bars spolning genom revolvern och mikroindexerande revolver vilket möjliggör 24 verktygsplatser. Konstruktionen på maskinen medger att man kan ha permanentriggade svarvbommar mot huvudspindeln även vid radiell svarvning nära chucken, utan risk för kollision med maskinens väggar. Maskinen levererades för ett par månader sedan tillsammans med ett kortstångsmagasin från LNS och producerar idag för fullt. För mer information kontakta Maskin AB A. Fransson, www.maskinfransson.se Stockholms Vattenskärning AB, www.vattenskarning.se
Hwacheon Hi-Tech 230BL YSMC
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy