Tsugami-leverans till Strängnäs Mekaniska

Strängnäs Mekaniska är ett företag specialiserat på tillverkning av mekaniska komponenter i högteknologiska maskiner, maskinutrustningen är anpassad att klara så väl komplexa som enkla detaljer i små eller stora serier.

Strängnäs Mekaniska integrerade Skruvfabriks AB i verksamheten 2012 och finns numera under samma tak.

Vi på MaskinFransson känner oss mycket nöjda med att få leverera en Tsugami B0 326 längdsvarv till Stängnäs Mekaniska. Maskinen har Fanuc 32i styrsystem och 8 styrda axlar, är utrustad med LNS stångmagasin för stänger upp till 32 mm i huvudspindel och subspindel. Maskinen kan köras med eller utan roterande styrbussning beroende på detaljens utformning, det är också möjligt att använda sig av drivna verktyg på upptill 13 verktygsplatser.

Bo Lord, VD på Strängnäs Mekaniska, är av uppfattningen att alla maskiner skall klara av att tillverka detaljer innehållande svarvning, borrning, fräsning etc. komplett färdigt i en uppsättning utan vidare ”handpåläggning”.

Vi på MaskinFransson önskar Strängnäs Mekaniska lycka till med denna investering och ser fram mot vidare leveranser.

Webbplats Strängnäs Mekaniska

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy