Muratec-försäljningar under MAX 2014

Under MAX-mässan i Älvsjö sålde vi två stycken Muratec MT200G T2 cnc-svarvar utrustade med portalladdare, dubbla spindlar, dubbla revolvrar med Y-axlar. Maskinerna var specifikationsmässigt väldigt lika och såldes till två olika kunder, en till Norrköpings Verkstadsteknikska AB (NVT) och en till Hova Mekaniska Verkstad AB. Maskinerna kommer att levereras i slutet av 2014.

För några månader sedan levererade vi också en Muratec MT200G T2 till Belas AB i Bredaryd.

Muratec är ledande svarvtillverkare i Japan till den japanska biloch lagerindustrin. Maskinerna är i regel utrustade med dubbla spindlar och två eller tre revolvrar och vanligtvis portalladdare. En Muratec-maskin är mycket lämplig om man är ute efter en maskin med hög driftsäkerhet och om man har lite större serietillverkning.

I anslutning till MAX-mässan sålde vi även en Quaser MV204CV med Heidenhain iTNC530 till IAB Protool i Forsheda, en Tsugami B0326-II till Strängnäs Mekaniska och en Tsugami HS20M-5AX till Part Precision i Mariestad. Dessa maskiner visades i vår monter under MAX 2014 och levererades kort efter att mässan var över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy