Gama Mekaniska Verkstad rustar för framtiden med ny Quaser

GAMA Mekaniska Verkstad AB i Södertälje har under våren haft en ökad orderingång och har för att utöka sin kapacitet anställt Jovo Mandrapa som CNC-operatör.

I samband med detta har GAMA Mekaniska även utökat sin maskinpark med ytterligare en Quaser från MaskinFransson. Maskinen är en vertikal flerop vid namn Quaser MV184E och är utrustad med Fanuc 0iMD, 10.4” skärm med Manual guide i, Renishaw TS-27R tool-setter och spolning genom spindeln 20 bar.

GAMA Mekaniska är en legotillverkare av mindre och medelstora serier, mestadels gjutgods aluminium eller rostfritt. Allt sedan företaget grundades 1984  har vi sakta men säkert vuxit och etablerat goda relationer med våra kunder som vi alltid har haft i fokus. Med Jovo samt med den nya Quaser-maskinen plats har vi stärkt våra positioner och ser med tillförsikt framtiden, säger Boban Jovanovic, ägare av GAMA Mekaniska Verkstad.

Faktaruta Quaser MV184E
 Bordsstorlek  1200 x 600
 Rörelser XYZ  1020 x 610 x 610 mm
 Spindelkona  BT40 BigPlus
 Max spindelvarvtal  12000 rpm
 Antal verktygsplatser  30
 Vikt  7400 kg
 Verktygslängdmätning  Renishaw TS-27R
 Styrsystem  Fanuc 0iMD

 

Webbplats Gama Mekaniska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy