Vi önskar våra kunder och besökare En God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi på MaskinFransson vill passa på att tacka våra kunder och besökare för det gångna året.
Kontoret kommer att vara bemannat under mellandagarna även om vi kommer att ha något reducerad styrka.

Vi har under året haft ökad försäljning framförallt efter sommaren och 4:e kvartalet var riktigt bra. Under året har vi introducerat Trident och hade bl.a. officiell premiärvisning i samband med Tekniska Mässan. Intresset för Trident har varit stort och vi har redan sålt ett par maskiner. I övrigt har försäljningen av Quaser-maskiner varit stark under året och vi har sålt drygt 20 st varav 4 st 5-axliga.

Under 2011 ser vi fram emot Timtos-mässan i Taiwan den 1-6 mars. Den 4-5 maj är vi med under Värnamo Industriexpo och kommer bl.a. att visa intressanta maskiner från Quaser, Goodway och Trident. Under hösten äger EMO-mässan rum i Hannover den 19-24 september och vi kommer självklart att vara på plats.

Ny säljare!
Vi är glada att meddela att vi har anställt Lars Björkman som säljare! Lars har många års erfarenhet av maskinförsäljning och kommer närmast från italienska Minganti. Lars kommer att sälja på distriktet Stockholm-Mälardalen med omnejd. Pressrelease om detta kommer att följa inom kort. Vi kommer under första delen av nästa år att börja söka efter ytterligare en säljare.

Vi vill med det önska Er en God Jul och ett Gott Nytt År, fullt av nya ordrar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy