Karusellsvarv nummer 2 levererad till Coor Service Management

MaskinFransson har levererat en karusellsvarv You Ji VTL-2500ATC+C till Coor Service Management Industriservice i Finspång.

Maskinen är företagets andra karusellsvarv från You Ji, den första var en VTL-1600ATC+C och installerades 2007.

Saxat från företagets broschyr:
“Vår affärsidé är att göra livet enkelt för Dig. Säg att Du ska bygga en industrilokal eller ett kontor. I många fall får Du kontakta en byggfirma, en elektriker, en rörfirma och flera andra för att få jobbet gjort. Vi gör det enklare: Kontakta bara oss. Våra byggexperter hjälper Dig med projektering och själva bygget. Elavdelningen installerar Din el, röravdelningen tar hand om allt som gäller VVS. Vi har hög teknisk kompetens, är kostnadseffektiva och vi ser helheten. Samma sak om Du behöver hjälp med mekanisk produktion: Vi hjälper Dig med allt från ritningar till konstruktion och tillverkning av produkten.
Men vi har inte bara teknisk kompetens. Vår administrativa avdelning tar hand om Din lönehantering eller Dina ITbehov. Avdelningen för materialhantering servar med emballagetillverkning, städning, tvätt mm. Som Du ser är vi inte bara ett företag.
Många företag har genom åren upptäckt vår bredd. I vår kundkrets finns bland andra ABB, Siemens, Hydro Aluminium, SSAB, Luvata, Outokumpu, Holmen Paper och Billerud.
Testa oss Du också!
Vi utlovar en mycket hög ambitionsnivå, spetskompetens inom våra verksamhetsområden, yppersta kvalitet, utmärkt dokumentation och leverans i rätt tid.
Vi är kvalitets- och miljöcertifierade och har dessutom infört energiledningssystem.”

För mer information om Coor, gå in på deras webbsida via länk till höger.


Coor Service Management AB

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy