Takisawa

Takisawa är en välkänd japanska tillverkare av verktygsmaskiner som har varit i branchen sedan 1922. De tillverkar cnc-svarvar från enklare 2-axliga upp till avancerade multifunktionssvarvar med exv. övre och nedre revolver, dubbla spindlar och B-axel komplett med portalrobot. De tillverkar även fleroperationsmaskiner och konventionella svarvar.

Med följande ord beskriver Takisawa sitt företag och produkter:
”Verktygsmaskiner är modermaskiner som ger upphov till nya mekaniska anordningar. De skär metall till precisionsdelar som bilkomponenter, elektriska komponenter, datorkomponenter, medicinsk utrustning, etc. Verktygsmaskiner har därför en avgörande roll i tillverkningsindustrin. Deras prestationer avgör kvaliteten på slutprodukterna. För att förstå betydelsen av vår uppgift som maskintillverkaren värdesätter vi mänskliga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende med människor runt om i världen. Ny teknik, nya produkter och nya framgångsrika kunder uppstår från dessa relationer. Sedan grundandet har vårt företag varit konsekvent med att konstruera och bygga verktygsmaskiner som speglar våra kunders röster. I det 21: a århundradet kommer vi att fortsätta att utveckla produkter som kunderna kan lita på.”

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy