GOODWAY visar multifunktion och multiaxligt på EMO i Hannover

Goodway GMT-2000_open door

GOODWAY har fokus på multifunktion och multiaxligt under EMO i Hannover.

Fyra maskiner kommer att visas, bl.a. följande:
GMT-2000 – en kraftfull multifunktionsmaskin, en kombination av en 5-axlig flerop och en cnc-svarv. Huvud- och subspindeln har vardera 4500 rpm, 26 kW och frässpindeln har 12000 rpm och 20.8 kW.
Max svarvlängd är 1520 mm och max svarvdiameter är 660 mm.

GTZ-1500Y – en kompakt multiaxelsvarv med dubbla spindlar, dubbla revolvrar och dubbla Y-axlar. Maskinen är byggd på en ultrasolid 60° äkta snedbädd med den avancerade strukturen med två spindlar, två y-axlar och två revolvrar med drivna verktyg. Verkligt komplexa detaljer kan bearbetas fullt färdiga i en enda uppspänning. Modellen kan fås i utföranden för tre stångdiametrar; Ø45, Ø51 och Ø65 mm vilket möjliggör perfekt anpassning för just dina behov.

Besök GOODWAY i hall 15 monter A10.

Om tillverkaren

GOODWAY är sedan många år den största renodlade svarvtillverkaren i Taiwan. Företaget, som grundades 1975, ligger idag på en tillverkningstakt av ca 2000 svarvar årligen till över 30 länder. Utmärkande för Goodways maskiner är robusta konstruktioner med mycket hög precision och stabilitet. Noterbart är att Goodways egen maskinpark är i absolut toppklass med bl.a. flera maskiner från Mitsui-Seiki. http://www.goodwaycnc.com

Läs mer om tillverkaren →
Läs mer på tillverkarens hemsida →

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy