Tiltenta 11 – ny 5-axlig maskin från Hedelius

Hedelius har precis tagit fram en ny större maskinmodell i populära Tiltenta-serien. Den nya Tiltenta 11 är företagets hittills största 5-axliga maskin och med dess Y-rörelse på 1100 mm kan de nå ut till en ny kundbas. En modell med X-rörelse på 2600 mm finns nu tillgänlig i Hedelius showroom, Tiltenta 11 med längre X-rörelser kommer att bli tillgängliga inom kort. De första leveranserna av Tiltenta 11 kommer att ske från maj 2021.

Hedelius Tiltenta 11 2600
Hedelius Tiltenta 11 2600

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hedelius Tiltenta 11 2600
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy