Elisolation i Laxå är först i Sverige med nya Hedelius Acura 85

Fr.v. Stefan Hallonborg (säljare MaskinFransson), Daniel Svensson (produktionschef Elisolation) och Sebastian Strålin (operatör Elisolation).
Elisolation AB i Laxå grundades redan på 1940-talet och är verksamma inom områdena för tillverkning av isolations-komponenter till El-kraft, elektro-, processindustrin. Företaget har nu utökat sin maskinpark med den alldeles nya modellen Acura 85 från tyska Hedelius. Maskinen är den största i Acura-serien och är simultant 5-axlig med en bordsdiameter på 850 mm och max detaljvikt på 1 ton.  Elisolation sökte en 5-axlig fleroperationsmaskin i premiumsegmentet men hade även önskemål om att hitta ett fabrikat som även kan erbjuda modeller för deras övriga behov. Då Hedelius har ett heltäckande program av 3-, 4- och 5-axliga maskiner i en mängd olika utföranden blev valet till slut ganska enkelt. Hedelius Acura går att få i tre olika storlekar och i en mängd olika utföranden. Utmärkande för Acura-serien är mycket god ergonomi och stabilitet. Dessutom har maskinen goda möjligheter för laddning och urladdning, både framifrån och från sidan. Laddning med kran går även att göra utan begränsningar då hela taket över bearbetningsutrymmet följer med dörren när den öppnas. Maskinen har levererats och installerats av MaskinFransson som har representerat Hedelius de senaste 4 åren med mycket goda resultat. För mer information kontakta Maskin AB A. Fransson, www.maskinfransson.se Elisolation HTM AB, www.elisolation.se
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy