Nerike Kugg & Mekan AB investerar i mer fräskapacitet

Mats Pauloff från MaskinFransson och Elisabeth Ringkvist från Nerike Kugg & Mekan
Nerike Kugg & Mekan är nischade på både skärande bearbetning och tillverkning av transmissionsdetaljer såsom kugghjul, splines, kedjehjul, kuggremshjul och kuggstänger. För att möta en ökad efterfrågan har företaget nu investerat i en vertikal fleroperationsmaskin och denna gång föll valet på en Quaser MV184E från Maskin AB Fransson. På bilden: Mats Pauloff från MaskinFransson och Elisabeth Ringkvist från Nerike Kugg & Mekan. För mer info kontakta Maskin AB A. Fransson, www.maskinfransson.se Nerike Kugg & Mekan AB, www.kuggmekan.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy