Tillökning hos Landegrens Legomek i Norrköping, sjätte Quaser-maskinen

Urban Lindberg (VD Landegrens Legomek) och Magnus Svärd (säljare MaskinFransson)
För några dagar sedan levererade och installerade vi en QUASER MV184E vertikal fleroperationsmaskin till Landegrens Legomek i Norrköping. Det var Landegrens sjätte QUASER-maskin och vi är glada över att de är nöjda med sina maskiner och att vi har fått förnyat förtroende. Nedanstående text är från Landegrens webbplats: Landegrens Legomek är ett företag beläget i Norrköping med lång erfarenhet och bred kompetens inom skärande bearbetning (svarvning och fräsning) samt inom de flesta förekommande material såsom rostfritt, stål, aluminium och plast. Vår omfattande maskinpark tillsammans med vår mycket kompetenta och kvalitetsmedvetna personal, borgar för produkter av hög kvalitet. Landegrens Legomek månar om ett nära samarbete med våra kunder vilket för oss inte bara innebär att tillverka en detalj enligt ritning utan även att försöka tillgodose kundens behov av att förbättra sin tillverkningsekonomi. Vi eftersträvar därför gärna långsiktiga affärsrelationer till ömsesidig nytta. Korta fakta om maskinen: QUASER MV184E Fanuc 0i-MF styrsystem med 10.4″ skärm och Manual Guide i Spindel BT40 BigPlus med max varvtal 12000 rpm 20 bar spolning genom spindeln Oljekylare och kylda kulskruvar 30ATC Rörelser XYZ 1020x610x610 mm Nettovikt ca 7500 kg Bildtext: Urban Lindberg (VD Landegrens Legomek) och Magnus Svärd (säljare MaskinFransson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy