HWACHEON VT-950MC levererad till Volvo CE i Eskilstuna

Andreas Karlsson (maskininköp Volvo CE) och Stefan Hallonborg (säljare MaskinFransson)
Nyligen levererade vi en HWACHEON VT-950MC vertikalsvarv med drivna verktyg till Volvo Construction Equipment i Eskilstuna. Vi är glada att vi har fått förtroendet att leverera till Volvo CE och vi hoppas att de kommer att bli nöjda med maskinen. Korta fakta om maskinen. HWACHEON VT-950MC Styrsystem Fanuc 0i-TD Max svarvdiameter: 950 mm Max svingdiameter: 1100 mm Max svarvhöjd: 850 mm Max effekt spindelmotor: 37/45 kW Max vridmoment spindelmotor: 4569 Nm Antal verktygsplatser: 12 (varav alla drivna) Nettovikt 18500 kg Bildtext: Andreas Karlsson (maskininköp Volvo CE) och Stefan Hallonborg (säljare MaskinFransson)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy