HWACHEON VT-950MC levererad till Volvo CE i Eskilstuna

Andreas Karlsson (maskininköp Volvo CE) och Stefan Hallonborg (säljare MaskinFransson)
Nyligen levererade vi en HWACHEON VT-950MC vertikalsvarv med drivna verktyg till Volvo Construction Equipment i Eskilstuna. Vi är glada att vi har fått förtroendet att leverera till Volvo CE och vi hoppas att de kommer att bli nöjda med maskinen. Korta fakta om maskinen. HWACHEON VT-950MC Styrsystem Fanuc 0i-TD Max svarvdiameter: 950 mm Max svingdiameter: 1100 mm Max svarvhöjd: 850 mm Max effekt spindelmotor: 37/45 kW Max vridmoment spindelmotor: 4569 Nm Antal verktygsplatser: 12 (varav alla drivna) Nettovikt 18500 kg Bildtext: Andreas Karlsson (maskininköp Volvo CE) och Stefan Hallonborg (säljare MaskinFransson)
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy