Stefan Hallonborg ny säljare på MaskinFransson

Vi är glada att meddela att vi har anställt ytterligare en säljare, Stefan Hallonborg, som närmast kommer från VS-Maskin/Bromi-gruppen. Stefan har fem års erfarenhet av maskinförsäljning och har dessförinnan arbetat som cnc-operatör och programmerare i 18 år. Inledningsvis kommer Stefan att arbeta parallellt tillsammans med Lars Björkman på distriktet Väst-Sverige som i stora drag omfattar Närke, Västmanland, Värmland, Dalsland, delar av Västergötland och delar av Södermanland. Stefan utgår från Eskilstuna och på sikt kommer han att ta över distriktet helt efter Lars.
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy