5-axlig Quaser UX600 levererad till Micromatic

Nyligen levererade MaskinFransson en 5-axlig Quaser UX600 till Micromatic AB i Sollentuna.

Saxat från Micromatics företagsbroschyr:

”Micromatic International AB är ett ledande företag inom kvalificerad finmekanisk tillverkning samt leverantör av pneumatiska/hydrauliska komponenter inom området produktionsutrustning. Våra kunder finns både bland Sveriges större tillverkande företag och andra medelstora och mindre företag. Gemensamt för dem alla är dock att det är hög precision och leveranssäkerhet som är avgörande.

Vårt företag startades redan 1941 och har sedan dess målmedvetet och framgångsrikt utvecklats till att motsvara dagens krav på en pålitlig leverantör. Vi känner våra kunder väl och har därför många gånger även en rådgivande roll. Vårt eget kontor samt vår moderna tillverkningsenhet finns i Sollentuna, norr om Stockholm, och här är vi ett 20-tal medarbetare med en stark gemensam laganda.

Vi på Micromatic följer en väl utarbetad miljö- och kvalitetsplan och är också certifierade enligt ISO 9001: 2000.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy