MAF har levererat ytterligare en Quaser till Hova Mekaniska!

Hova Mekaniska Verkstad AB är sedan 1985 ett familjeföretag som idag sysselsätter tretton personer. Företagets största kunder finns inom Offshore industrin men de bearbetar även produkter till tungbilsindistrin och lite blandade branscher.

”Våra styrkor är att med våra kompetenta medarbetare och en väl anpassad maskinpark kan bearbeta de flesta förekommande material, vi är flexibla och kan hålla korta leveranstider. I övrigt försöker vi ha en nära dialog med våra kunder, och om behov finns så hjälper vi gärna till att ta fram prototyper”, säger Glenn Larsson, produktionschef och delägare på Hova Mekaniska.

”MaskinFransson har under flera år levererat maskiner till oss, och vi har stort förtroende för dem. De är alltid lyhörda och har enligt oss de mest kompetenta medarbetarna och den bästa servicen inom området. Det är därför ingen tillfällighet att de fick leverera även denna maskin”, fortsätter Glenn.

Maskinen, som nu är installerad, är en QUASER MV154P-L vertikal fleroperationsmaskin utrustad med ett CNC-styrt rundbord och 4:e axelstyrning. ”Vi har sedan tidigare en liknande QUASER-maskin och har varit otroligt nöjda med den. Det är en relativt snabb maskin och framförallt stabil och driftsäker, så det är ett helt rätt koncept för oss och vår tillverkning”, avslutar Glenn.

 Faktaruta Quaser MV154P-L
 Bordsstorlek  1200 x 500
 Rörelser XYZ  1000 x 530 x 560 mm
 Spindelkona  BT40 BigPlus
 Max spindelvarvtal  12000 rpm
 Antal verktygsplatser  30
 Vikt  6900 kg
 Styrsystem  Fanuc 18iMB

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy