Toyoda-Mitsui Seiki nu hos MaskinFransson

Det är nu klart att MAF tar över agenturen för Toyoda-Mitsui Seiki!

Toyoda och Mitsui-Seiki är två världsledande tillverkare av fleroperationsmaskiner och slipmaskiner, bl a för vevaxlar, kamaxlar och kulskruvar. Maskinerna uppfyller alla krav på prestanda, precision och inte minst tillförlitlighet. De båda företagen har ett omfattande samarbete för produktutveckling och tillverkning och har också ett gemensamägt Europeiskt företag Toyoda Mitsui Europe GmbH i Duesseldorf med ca 40 anställda. Dessutom Toyoda Mitsui-Seiki filialer i England och Frankrike.

Toyoda ingår i Toyota-koncernen. Etablerat 1941. Mer än 4000 anställda. Har sex fabriker i Nagoya-området med total byggnadsyta på 550.000 m2. Två av fabrikerna tillverkar komponenter för bilindustrin. Omsättning för Toyoda är motsv ca 10 miljarder SEK.

Mitsui-Seiki etablerades som självständigt företag 1942, men grunden lades redan år1928 med mätinstrument och några år senare startades tillverkning av jiggborrmaskiner. Dominerande ägare är Toyota-koncernen och Mitsui Corp. Mitsui- Seiki´s  fabrik finns i Kawajima ca 5 mil norr om Tokyo och byggnadsyta ca 66.000 m2.

 

Mer info om Toyoda-Mitsui Seiki finns på www.toyoda-mitsui.com.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy