MaskinFransson köper SwedePower Machine Tools AB!

Vi är glada och stolta att meddela att MAF köper SwedePower Machine Tools, som från och med 17 oktober 2005 är ett helägt dotterbolag till MAF. De båda företagen kommer att ha ett tätt samarbete med stora synergieffekter speciellt för inköp, marknadsföring, service och utbildning.

SwedePower etablerades år 2002 av Urban Malmqvist och Lars Landstedt som båda har lång erfarenhet inom verkstadsbranschen.

Urban Malmqvist är bosatt i Askersund och kommer från Ludvika. Han har  25 års verkstadserfarenhet inom produktion och har arbetat på ASEA i Ludvika och Västerås, Bofors, Sala International, Sandvik Rock Tools, SMT och Sjölanders. Urban började sälja maskiner från 1986 och första säljjobbet var faktiskt på MAF.

Lars Landstedt är bosatt i Haninge och kommer från Överum. Efter verkstadsskola arbetade Lars på verktygsavdelningen på Överums Bruk. Efter ingenjörsexamen 1969  fortsatte Lars som arbetsledare på Överum och efter några år började han på LM Ericsson i Stockholm som rotationsingenjör med bl a tillverkning av specialmaskiner. Från 1975 på Bemeco som servicetekniker & servicechef och senare som produktansvarig för flera fabrikat. Började sälja maskiner 1986.

Niclas Mårtensson är uppvuxen och fortfarande bosatt i Värnamo. Utbildning som verktygsmakare. Anställd på Sajo i 5 år. Parallellt med arbetet på Sajo studerade Niclas till ingenjör . Började sälja verktyg 1988 och maskiner 1995  Anställd sedan 2002 på SwedePower. Niclas övergår som anställd i MAF, som därmed etablerar säljkontor i Värnamo med adressen Växjövägen 2A.

Kristina Karmfalk är sekreterare på SwedePower och arbetar på kontoret i Askersund.

För mer upplysningar kontakta:

john [dot] ericson [at] maskinfransson [dot] se (John Ericson) 08 554 309 30 &  070 778 17 00
lars [at] swedepower [dot] se (Lars Landstedt ) 08 556 530 30 &  070 572 36 00
niclas [at] maskinfransson [dot] se (Niclas Mårtensson) 0370 175 70 &  070 577 60 50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy