Takisawa är en välkänd japanska tillverkare av verktygsmaskiner som har varit i branchen sedan 1922. De tillverkar cnc-svarvar från enklare 2-axliga upp till avancerade multifunktionssvarvar med exv. övre och nedre revolver, dubbla spindlar och B-axel komplett med portalrobot. De tillverkar även fleroperationsmaskiner och konventionella svarvar.

Takisawa
Takisawa

Med följande ord beskriver Takisawa sitt företag och produkter:
“Verktygsmaskiner är modermaskiner som ger upphov till nya mekaniska anordningar. De skär metall till precisionsdelar som bilkomponenter, elektriska komponenter, datorkomponenter, medicinsk utrustning, etc. Verktygsmaskiner har därför en avgörande roll i tillverkningsindustrin. Deras prestationer avgör kvaliteten på slutprodukterna. För att förstå betydelsen av vår uppgift som maskintillverkaren värdesätter vi mänskliga relationer som bygger på ömsesidigt förtroende med människor runt om i världen. Ny teknik, nya produkter och nya framgångsrika kunder uppstår från dessa relationer. Sedan grundandet har vårt företag varit konsekvent med att konstruera och bygga verktygsmaskiner som speglar våra kunders röster. I det 21: a århundradet kommer vi att fortsätta att utveckla produkter som kunderna kan lita på.”

Läs mer på tillverkarens hemsida →

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy