MURATEC visar sex produktionssvarvar på EMO

Under EMO i Hannover 18-23 september visar MURATEC sex stycken produktionssvarvar i olika utföranden. Bl.a. visar tre maskiner i MT-serien, MT200GT3 med tre revolvrar och portalladdare, MT100i T2 med två revolvrar och servourladdare och nya MT1065 med två revolvrar som är anpassad för stångbearbetning upp till 65 mm. Utöver dessa visas tre maskiner i frontladdade MW-serien, bl.a. MWR120GTMCY med dubbla portalladdare och som under mässan kommer att köra färdigt samma detalj i båda spindlarna inkl. laddning och urladdning, d.v.s. två maskiner i en. Den största maskinen, MW400G kommer att visa körning av stora ringar med diameter 350 mm där portalladdaren laddar spindel 1 med råmaterial och efter färdig körning för portalladdaren detaljen till en vändstation varefter den sedan laddas in i spindel 2 för färgigbearbetning av detaljens baksida.

Besök MURATEC i hall 17 monter D4.


Om tillverkaren

MURATEC, som grundades 1935, är en av världens ledande tillverkare av flerspindliga CNC-svarvar. De tillverkar även enspindliga svarvar och vertikala pick-up-svarvar. Företaget kan leverera nyckelfärdiga lösningar inkl. fixturering, portalladdare och system för råmaterial och färdiga bitar. Muratec är Japans ledande tillverkare av produktionssvarvar för motor- och lagerindustrin. MURATEC är även en världsledande tillverkare inom automatiserade materialhanteringssystem, renrumsautomation och maskiner för textilindustrin. MURATEC  är synonymt med industriell automation och tillförlitlighet över hela sin omfattande produktlinje.

Läs mer om tillverkaren →
Läs mer på tillverkarens hemsida →

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy