Tsugami-maskin nr 3 och 4 till ESBE AB i Reftele

Tsugami_B0386E-III_ESBE
Bild från utbildning hos ESBE i samband med att maskinen levererades. Personerna på bilden är från vänster Benny Johansson (ESBE), Tarek Ali Basha (ESBE), Sabahudin Ukic (ESBE) och Moustafa al Moustafa (ESBE). Foto John Ericson (MaskinFransson).

ESBE AB i Reftele är en av Europas ledande tillverkare av hydroniska lösningar. Deras ventiler och ställdon utvecklas och konstrueras på huvudkontoret i svenska Reftele för att klara tre högt satta mål; de ska använda mindre energi, ge mer komfort och öka säkerheten i system för uppvärmning, kylning och tappvatten. Trots att produkterna oftast lever en undanskymd tillvaro lägger företaget stor vikt vid design, funktion, pålitlighet och miljöhänsyn.

I fabriken i Reftele används bl.a. tillverkningsformerna varmpressning, svarvning, längdsvarvning och fräsning vid tillverkningen av företagets produkter. Helt nyligen har företaget investerat i 2 st Tsugami B0386E-III längdsvarvar, som ett komplement till sina två tidigare Tsugami-maskiner.
Anledningen till att det just blev 2 st nya längdsvarvar är att ESBE, sedan tid tillbaka, börjat utmana traditionella processer där det nu är bekräftat att den nya generationens längdsvarvar visat sig vara mycket konkurrenskraftiga, både cykeltids- och prismässigt jämfört med traditionella cnc-svarvar.

En Tsugami B0386E-III är en längdsvarv med 8 styrda axlar och kan bearbeta stänger upp till diameter 38 mm.

Generalagent för Tsugami i Sverige är Maskin AB A. Fransson.
För mer information kontakta:
Maskin AB A. Fransson, www.maskinfransson.se
ESBE AB, www.esbe.eu

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy