MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert

Sedan den 21 september är MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert.

Starrag GmbH i Chemnitz kan se tillbaka på en tradition i över 100 år som tillverkare av fräsmaskiner. År 1898 började det Chemnitz-baserade företaget bygga högprecisionsfräsar under varumärket Wanderer. Efter andra världskriget fick fabriken sitt namn efter Fritz Heckert, en politiker som stod upp för arbetarnas rättigheter. Idag är Heckert-fabriken i Chemnitz en del av Starrag Group, en ledande global tillverkare av verktygsmaskiner och tillverkningssystem. Heckert-fabriken i Chemnitz tillverkar 4- och 5-axliga horisontella fleroperationsmaskiner med palettstorlekar från 400-1800 mm.
Heckert står för precision, tillförlitlighet och teknisk innovation. Typiska kunder finns inom fordons-, flyg-, vindkraftsindustrin, men även legotillverkande företag som ställer höga krav på precision och noggrannhet.

Vi på MaskinFransson är stolta över att ha fått förtroendet att representera Starrag Heckert i Sverige. Maskinerna kompletterar vårt befintliga program på ett bra sätt och vi ser en stor potential i Starrag Heckert. Vi kommer inom kort att kontakta befintliga Starrag Heckert-kunder i Sverige för att informera om att vi nu gärna hjälper dem med service och reservdelar framöver och förhoppningsvis även nya maskiner.

En tanke om “MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert

  1. Pingback: MaskinFransson ny agent för Starrag Heckert - SVMF

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy