Bearbetning, tvättning, mätning och märkning – 20 sekunder per detalj hos MURATEC

Under EMO 2019 visades i MURATEC:s monter en bearbetningscell som tagits fram i samarbete mellan MURATEC och dess tyska agent WEMCO för kunds räkning. Cellen bestod av en tvåspindlig MW120EXGT och en tvåspindlig MD120IIGT, där GT står för Gantry Twin vilket betyder dubbla portalladdare. Cellen var även försedd med stationer för tvättning, mätning, märkning och orientering. Genomflödestiden per detalj genom cellen var 20 sekunder. MURATEC visade även uppgraderade versioner av MT100iT3 och MT200GT3, dubbelspindliga svarvar med vardera tre revolvrar och portalladdare. Även två MW-maskiner visades, MW40GTMCY för detaljer ø50 mm x 90 mm och en MW35 som är speciellt framtagen för tillverkning av nitar till flygindustrin och liknande produkter. MW är frontladdade maskiner där båda spindlarna är vända mot operatören.
En tvåspindlig MW120EXGT och en tvåspindlig MD120IIGT med för tvättning, mätning, märkning och orientering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy