Hedelius levererar och expanderar

Kontrakttillverkare väljer ACURA 65 EL med BMO-robotautomation Tscharner Mechanik från Schiers i Schweiz är en traditionell kontraktstillverkare som tillverkar maskinkomponenter för maskinindustrin. Tack vare sin omfattande erfarenhet kan Tscharner garantera hög kvalitet och precision för såväl volymproduktion som individuell produktion. Prototyper används ofta för utvecklingsändamål inom medicinteknik och maskinindustrin. Tack vare automatisering i två redan befintliga fleroperationsmaskiner kan vi att producera serietillverkning med hög kvalitet, i tid och till ett konkurrenskraftigt pris. Nu har Tscharner beslutat sig för att samarbeta med HEDELIUS som deras nya maskinleverantör. HEDELIUS är glada över att få leverera en ACURA 65 EL med BMO-robotautomation. Pumptillverkare väljer HEDELIUS Börger GmbH från Borken med över 230 anställda är marknadsledande inom området elastomerbelagda roterande kolvpumpar och representeras i mer än 50 länder världen över. Företaget grundades 1975 av 25-åringen Alois Börger varvid en framgångshistoria tog sin början. Ursprungligen arbetade han som representant för andra företag men snart började han utveckla sina egna produkter. 1985 började han med utveckling av de patenterade roterande kolvpumpar som lanserades på den nationella marknaden 1987. Den internationella kommersialiseringen startade 1990. Framgången med Börgers pumpar dröjde inte länge, idag levererar Börger sina produkter till ledande företag i alla grenar inom industrin. De viktigaste användningsområdena idag finns inom avloppsvatten och slambehandling, inom den kemiska industrin, i färg- och beläggningsindustrin, i massa- och pappersindustrin, inom petrokemisk industri och oljeindustri samt i många andra områden där användaren upptäckte de patenterade fördelarna med kolvpumpar och de snabbt utbytbara roterande kolvspetsarna. De roterande kolvpumparna från Börger står idag för en patenterad teknik, oöverträffad underhållsvänlighet och individuella systemlösningar. Vi på HEDELIUS är glada över att ha fått ordern att leverera en ACURA 85. Utbyggnationen framskrider enligt plan HEDELIUS bygger ut ytterligare 500 kvadratmeter och sammanbinder huvudmonteringshallen med utbildnings- och demonstrationshallen. Denna tillbyggnad beräknas vara klar under oktober 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy