TAKISAWA visar ny multifunktionssvarv på EMO

Takisawa TMX-4000ST
Takisawa TMX-4000ST
Under EMO i Hannover 16-21 september introducerar TAKISAWA nya multifunktionssvarven TMX-4000. Maskinen har dubbla kraftfulla spindlar 10″+10″, kraftfull verktygsspindel med B-axel med inbyggd hi-torque motor och nedre verktygsrevolver. Detta är en flexibel maskin som möjliggör bearbetning av allt från kraftfull fräsning till finprecisionsbearbetning. Maskinen kan svarva ämnen upp till längd 1500 mm och 500 mm i diameter. Verktygsspindeln har 22 kW, max 12000 rpm, Capto C6 verktygsinfästning och kan fås med verktygsmagasin upp till 120 platser. Utöver detta visar TAKISAWA bland annat även TM-4000Y2, en multifunktionssvarv med dubbla spindlar och en nedre och en övre revolver med Y-axel. Stångkapaciteten är 82 mm och max svarvlängd är 800 mm. Besök TAKISAWA i Hall 17 monter B54.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy