Välkommen på Öppet Hus den 9-10 maj

I år firar vi 55 år som företag och med anledning av det bjuder vi in till Öppet Hus hos oss i Hölö. Tid: 9 maj kl. 09.00-17.00, 10 maj kl. 09.00-16.00 Vi kommer att visa följande maskiner: en COLCHESTER-HARRISON ALPHA 1460XS teach-in-svarv en HEDELIUS ACURA 65 5-axlig flerop en HWACEHON VESTA 1000+ vertikal flerop, en MURATEC MT200G T2 cnc-svarv med 2 x (spindlar, revolvrar, Y-axlar), portalladdare en QUASER MV204V vertikal flerop, ny design, japansk spindel en QUASER MV184P vertikal flerop, ny design, japansk spindel en TRIDENT TR-56S vertikal flerop med svängpalett och dubbla 4:e axelvaggor en TSUGAMI M08SYE cnc-svarv med Y-axel och subspindel en TSUGAMI B0206E-III 8 axlig längdsvarv för 20 mm
Våra medutställare visar kompletterande utrustning:
BONTHRON & EWING – stångutrustning etc.
CHUCKCENTER – Hållande verktyg
FRUCTUS – GIBBS CAM-system
GJS VERKTYG – Zoller verktygsmätmaskin
HEIDENHAIN – mätprobar och styrsystem MARAB – Robotcell och automation
Vi bjuder på fika och en god lunch och uppskattar därför om Ni föranmäler Ert besök via e-post till henrik@maskinfransson.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy