MaskinFransson ny agent för Hedelius

Sedan den 1 mars 2016 är MaskinFransson ny agent för Hedelius.

Hedelius, som ligger i Meppen i nordvästra Tyskland, är en välkänd tillverkare av 3-axliga och 5-axliga fleroperationsmaskiner. Företaget grundades 1967 och tillverkade ursprungligen träbearbetningsmaskiner men sedan mitten av 1970-talet tillverkar de verktygsmaskiner för den metallbearbetande industrin. Fokus idag ligger på högkvalitetsmaskiner med stor avverkningspotential. Maskinerna finns i många olika storlekar och utföranden, med X-rörelser från 900 till 6500 mm och Y-rörelser från 420 till 1250 mm täcker de in de in flesta behov. Den nya 5-axliga maskinserien Tiltenta med vridbar spindel och integrerat rundbord har tagits emot väldigt väl av marknaden och försäljningen ökar stadigt runt om i Europa. De senaste åren har Hedelius gjort en rad tillbyggnader för att utöka sin kapacitet och nu bygger de ut ytterligare för att möta efterfrågan. Hedelius är familjeägt och ett mycket stabilt företag, alla investeringar görs med egna medel och de är helt oberoende av banker.

Vi på MaskinFransson är stolta över att ha fått förtroendet att representera Hedelius i Sverige. Maskinerna kompletterar vårt befintliga program på ett bra sätt och vi ser en stor potential i Hedelius. Vi kommer inom kort att kontakta befintliga Hedelius-kunder i Sverige för att informera om att vi nu gärna hjälper dem med service och reservdelar framöver och förhoppningsvis även nya maskiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy