Tsugami-leverans till Mekanvi i Lundsbrunn

Vi är glada att meddela att vi nyligen fick leverera och installera en Tsugami längdsvarv B0326-II till Mekanvi i Lundsbrunn!

Maskinen har Fanuc 32i styrsystem och 8 styrda axlar (X1,Z1,Y1,X2,Z2,Y2,C1,C2). Den kan bearbeta stångmaterial upp till 32 mm diameter i huvudspindeln och subspindeln och kan maximalt utrustas med upp till 43 verktyg. Maskinen betjänas av ett 3 meters Iemca Boss 332 stångmagasin.

Följande är översatt från Mekanvi:s webbplats:
“Mekanvi AB är en kunnig, flexibel och serviceinriktad arbetspartner när det gäller tillverkning och reparation av verktygsdetaljer, produktionsutrustning, prototyper och industrilego. Vi utför allt från enstyckstillverkning till mindre serier, i en för det ändamålet anpassad maskinpark.

Vi har styrd utrustning för svarvning, fräsning, trådgnistning, slipning och ett antal manuella maskiner för enklare tillverkning.
Vi kan hantera de flesta av era cad-filer, där vi främst jobbar med 3D-solider och 2D-ritningar. Ni kan också komma med en skiss nedtecknad på en papperslapp. Med samarbete och innovativt tänkande tillsammans med er, klarar vi allt.”

Anders Dirfeldt, ägare på Mekanvi, säger följande: “Vår nya Tsugami B0326E-II som MaskinFransson har levererat blir ett lyft för oss och våra kunder. Vi har sett under installationens gång att maskinen är väldigt väl genomtänkt och detaljarbetet i tillverkningen är väl utfört.
Precisionen i maskinen gör det enklare för oss att tillverka finmekaniska detaljer med rätt kvalitet, och eftersom det är vår första längdsvarv så har vi nu också möjlighet att tillverka långa smala detaljer på ett rationellt sätt.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy