Harrison Alpha levererad till Nordtool AB i Öjebyn

Harrison Alpha 1460XS nyligen installerad

Vi är glada att meddela att vi nyligen levererat och installerat en Harrison Alpha 1460XS till Nordtool AB i Öjebyn. Nordtool AB i Öjebyn är ett företag som startade 1956 och som idag har 22 anställda.

Följande är saxat från Nordtool:s hemsida:
Nordtool Ab konstruerar och tillverkar produktionsverktyg för verkstadsoch plastindustrin. När Nordtool startades var våra verktygsmakares yrkesskicklighet det avgörande för kvaliteten hos våra produkter. Deras skicklighet är fortfarande vårt företags viktigaste resurs.

Det nya är de verktyg de arbetar med: CAD/CAM och CNC. Hos Nordtool finns redan framtidens teknik. Den finns i vår maskinpark, som är uppbyggd av de bästa maskiner vi hittat marknaden. Den finns integrerad i varje led i vår produktion, som helt är datorstödd. Den finns i vårt kvalitetssäkringssystem.

Vår satsning på CAD/CAM-teknik har gett oss unika möjligheter att konstruera, utveckla och producera verktyg och verktygsdetaljer i vilka former och figurer som helst. Samma avancerade teknik styr också våra CNC-maskiner. Den tekniken har gett Nordtool ett försprång. Våra kunder märker det genom kortare ledtider, högre kvalitet och maximal precision. Det försprånget tänker vi på Nordtool behålla. Vi gör det genom en fortsatt satsning på den nyaste tekniken, på de modernaste maskinerna och på ständigt växande kompetens hos vår personal.”


Nordtools webbplats:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy