Horisontellt och 5-axligt hos Quaser

Quaser har vidareutvecklat både sitt horisontella och sitt 5-axliga program. På den horisontella sidan är har fler verktygsplatser kommit på plats och det finns nu upp till 240 platser för BT40 och 150 platser för BT50. Även på palettsidan har det skett utveckling och Quaser kan nu leverera kompletta celler upp till 8APC. Palettsystemet är mycket utrymmeseffektivt då det bygger på höjden och då det också är modulbaserat är det möjligt att bygga ut det till fler än 8 palettplatser.

På den 5-axliga sidan finns numera många modeller för olika behov. Det allra senaste är UH-800 som kombinerar både horisontellt och 5-axligt. UH-800 är byggt på Quasers horisontella 800-palettsmaskin som har utrustats med ett 2-axligt spindelhuvud. Denna nya maskintyp har palettväxlare och kommer inom kort i flera storlekar.

Ovan nämnda maskiner och mer därtill kommer att visas i Quaser:s monter under EMO i Hannover den 16-21 september. Mer info om EMO kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy