Film och bilder från vår monter under MAX 2012

Den 23-26 oktober 2012 ställde vi ut 5 maskiner i vår monter på MAX 2012. Maskinerna som vi visade var en Quaser HX504IIBP horisontell flerop som visades tillsammans med automationssystem från SVIA, en Quaser MF400C 5-axlig flerop med 4 simultana axlar och en indexerande, en Goodway GLS2000LYS cnc-svarv med Y-axel och subspindel, en Hwacheon VT950MC vertikalsvarv med drivna verktyg och en Muratec MT200G T2 cnc-svarv med dubbla spindlar, dubbla revolvrar med Y-axlar och portalladdare.

MAX står för Manufacturing & Automation Expo och ägde rum för första gången. Denna nya mässa ersätter tidigare Tekniska Mässan.

Vi fick mycket bra respons från besökarna under mässan och vi vill passa på att tacka dessa för visat intresse!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy