Se automatiserade produktionslösningar i vår monter på MAX 2012

industrimaskin med vit bakgrund
Vi kommer att ha en monter ca 190 m2 och kommer att visa följande 5 maskiner.

Hwacheon Hi-Tech VT-950MC en kraftfull vertikalsvarv med drivna verktyg och C-axel, svarvdiameter 950 mm, svarvhöjd 850 mm, swing diameter 1100 mm. Maskinen är utrustad med en extra kraftig spindelmotor 45 kW med vridmoment 4569 Nm. Verktygsrevolvern har 12 platser och alla platser kan användas för drivna verktyg. Styrsystemet är Fanuc 0i-TD med 10.4″ färgskärm inkl manual Guide i och Hwacheon:s skärkraftsövervakning. VT-950MC väger ca 19 ton och kommer att vara en av mässans riktiga tungviktare.

Muratec MT200G T2 MCY, en ny flexibel allt-i-ett produktionssvarv för stång och / eller kuts med dubbla spindlar med C-axlar, stångdiameter 65 mm, 2 revolvrar (1 övre med 15 verktygsplatser och en nedre med 12 verktygsplatser) med Y-axlar, drivna verktyg med 5.5 kW alla positioner, Maskinen är utrustad med Muratecs egen portalladdare som kan hantera detaljer upp till 350 mm i längd. Under MAX-mässan är det första gången MT200G T2 MCY visas i Sverige.

Goodway GLS-2000L MYS, en mycket kompetent cnc-svarv med subspindel, Y-axel och drivna verktyg. Maskinen är utrustad med hylschuck för huvudspindeln och 5″ 3-backschuck för subspindeln, stångdiametern är 51 mm och max svarvlängd är 540 mm. Maskinen lämpar sig särskilt väl för stångbearbetning och är utrustad med stångmagasin, detaljfångare och detaljtransportör. Styrsystem är Fanuc 31i.

Quaser MF400C, en fleroperationsmaskin för 5-plansbearbetning med Siemens styrsystem 828D. Maskinen är utrustad med skalor i alla 5 axlarna och kan svinga runt arbetsstycken upp till 400 mm i diameter.

Quaser HX504IIB, en kraftfull horisontell fleroperationsmaskin med BT40 BigPlus-spindel med max varvtal 12000 rpm och 30 kW spindeleffekt. Maskinen har 60ATC, 48 m/min i snabbtransport, fullt styrd B-axel 0.001 grad, maskinens nettovikt är 13 ton. Styrsystemet är Fanuc 31i. Under MAX-mässan kommer HX504IIBP att visas tillsammans med en robotcell från SVIA. Även om det har sålts och levererats ett antal HX504IIBP-maskin i Sverige är det under MAX-mässan som den för första gången visas en mässa i Sverige.

Under föroch eftermiddagarna kommer vi att ha demonstrationer i maskinerna, SVIA kommer att visa sin robotcell som laddar detaljer in i vår horisontella Quaser HX504IIB och Iscar kommer att demonstrera verktygDessutom kommer vi ha en Quaser MV154E vertikal fleroperationsmaskin med Fanuc 0i i Renishaw:s monter. Renishaw kommer att utrusta den med olika typer av probar för att bl.a. demonstrera automatisk verktygslängdsmätning och automatisk mätning av arbetsstycken.

Vi hoppas att många som möjligt besöker denna första upplagan av MAX-mässan i år. Själva är vi övertygade om att det kommer att bli en riktigt bra mässa. Inriktningen ”Manufacturing & Automation”, tillverkning och automation, är helt rätt för den svenska marknaden, mässans budskap blir mer fokuserat och tydligare för vår målgrupp än vad det har varit tidigare. I vår monter kommer vi att visa flera olika automatiserade produktionslösningar och vi ser fram emot att träffa många som möjligt av våra befintliga och potentiella kunder för att prata om hur vi tillsammans kan förbättra produktionen ytterligare.

Klicka här för att registrera dig och för att skriva ut en gratis entrébiljett till MAX-mässan

Datum:

Tis, 2012-10-23Fre, 2012-10-26

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy