MaskinFransson tar över agenturen för japanska Takisawa

Takisawa är en välkänd japanska tillverkare av verktygsmaskiner som har varit i branchen sedan 1922. De tillverkar cnc-svarvar från enklare 2-axliga upp till avancerade multifunktionssvarvar med exv. övre och nedre revolver, dubbla spindlar och B-axel komplett med portalrobot. De tillverkar även fleroperationsmaskiner och konventionella svarvar.

Vi är stolta över att ha fått förtroendet att representera Takisawa i Sverige. Takisawa kompletterar vårt övriga program på ett bra sätt, framförallt i skiktet mer avancerade cnc-svarvar med multifunktionsegenskaper. Takisawa har flera mycket kompetenta maskiner och även en hel del intressant på gång och därför är vi övertygade att de kommer att passa svenska kunders krav både i dag och i framtiden.

Takisawa kommer att ställa ut på EMO-mässan i Hannover den 19-24 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy