Utvalda nyheter från EMO 2009

QUASER kommer att visa upp en ny vertikal flerop med 1200 x 600 mm bordsstorlek och rörelser 1020 x 610 x 610 mm. Modellen heter MV184 och hamnar storleksmässigt mellan modellerna MV154 och MV204. MV184 är i övrigt lika välutrustad som nämnda modeller, BigPlus spindlar upp till 15000 rpm med vridmoment upp till 212 Nm, spolning genom spindel, upp till 60 verktygsplatser, komplett spånhanteringssystem etc.

Förutom MV184 kommer även populära 5-axliga UX600 att visas.
Besök Quaser i hall 2 monter H27A.

Japanska MURATEC kommer att visa 3 intressanta produktionssvarvar.
ML400G/T2 är en axelsvarv för axlar 200 x 400 mm med en övre och en nedre revolver för simultan bearbetning. Maskinen är utrustad med portalladdare och magasin för färdiga detaljer och kommer på mässan att visa skarp körning.

MD120G är ett nytt koncept inom processintegration, flexibel detaljtillverkning och linjeplanering. Maskinen, som
har dubblar spindlar med 8” chuckar, dubbla C-axlar och dubbla revolvrar med drivna verktyg, kan bl.a. användas för 5-sidig bearbetning utan omspänning. Maskinen kommer på mässan att vara utrustad med detaljmatning, tvättenhet och märkenhet.

MT200G/T3 är en ny flexibel allt-i-ett produktionssvarv för stång och / eller kuts med dubbla spindlar med C-axlar, upp till detaljdiameter 65 mm, 3 revolvrar (2 övre med 15 verktygsplatser och en nedre med 12 verktygsplatser) med Y-axlar, drivna verktyg med 5.5 kW på alla positioner, stångmagasin och portalladdare.
Besök Muratec i hall 5 monter C27.

Koreanska HWACHEON (uttalas som ”watch on”) visar 3 svarvar och 2 fleropar.
Bland nyheterna kan nämnas Hi-Tech 7026 som har en spindelborrning på 300 mm, sving 900 mm, svarvdia 700 mm och svarvlängd upp till 2000 mm. En annan nyhet är T2-2TY SMC som är en svarv med dubbla spindlar med C-axlar, dubbla revolvrar med Y-axlar och drivna verkyg. Vertikalsvarven VT-1150 med svarvdiameter upp till 1350 mm kommer också att visas.
Besök Hwacheon i hall 2 monter G02.

YOU JI, som är världens största tillverkare av karusellsvarvar, kommer att visa en VTL-2000ATC+C med svarvdiameter upp till 2300 mm, C-axel och drivna verktyg. Maskinen väger ca 50 ton och kan lasta 10 ton på bordet.
Besök You Ji i hall 5 monter A46.

Vi är glada att meddela att vi har fått tillbaka agenturen för japanska TSUGAMI.
Under EMO kommer Tsugami, som betyder precision på japanska, att visa längdsvarvar, fleroperationssvarvar och en rundslip.
Se Tsugami precisionsmaskiner i hall 2 monter F10.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy