Pressrelease: Hans Midbeck ny säljare på MaskinFransson

MaskinFransson anställer ytterligare en säljare, Hans Midbeck, som närmast kommer från Stenbergs. Hans har varit i branschen sedan 1978 då han de första åren arbetade med service och utbildning. Sedan 1986 har han arbetat som maskinsäljare, bl.a. på MAF åren 1993-1994.

På MAF kommer Hans att utgå från kontor i Nässjö och ha hand om norra Småland, sydöstra Västergötland och Östergötland. ”Vi är givetvis glada att Hans kommer tillbaka till oss igen”, säger MAF:s försäljningchef Henrik Fransson. ”Vår satsning på södra Sverige har varit lyckat och vi stärker nu upp den regionen ytterligare. Från och med mitten på februari kommer vi även att ha en servicetekniker stationerad i Värnamo där vi även har vår andra utställningslokal. I slutet av februari kommer denna utställningslokal att invigas officiellt med en Öppet Hus-utställning tillsammans med våra medhyresgäster CE Johansson, Kenson, Nikken, System 3R och Titex Prototyp”, avslutar Henrik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy