Se bilder från Simtos 2006 i Seoul!

Simtos är Sydkoreas största maskinmässa och äger rum en gång vartannat år.

I år visade våra leverantörer Hanwha, Hwacheon och Kiheung en hel del nyheter.

Hanwha visade bl.a. sina nya XD-modeller XD26H och XD32H som vardera har 9 axlar, 2 processorer, 2, C-axlar och upp till 26 verktygsplatser. Dessutom visade de nyheten XP16 som tagits fram särskilt för att ersätta kam-svarvar och kurvautomater. Det finns även en mindre modell XP12 med 12 mm kapacitet.

Hwacheon hade en mycket imponerande monter. Som enskilt företag hade de mässans största monter och de visade 23 maskiner. Bland nyheterna fanns bl.a. M2, en vertikal flerop i både 3- och 5-axligt utförande, och Hi-Tech 250B, en fleropsvarv med dubbla revolvrar, Y-axel och drivna verktyg. De visade också sina egentillverkade 40.000-varvsspindlar och rundbord.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy