Nya medarbetare, Henrik Fransson och Lasse Strömberg

Henrik Fransson, som varit trainee sedan i mars, fick fast anställning i september. Han kommer tills vidare att ansvara för MAFs kvalitets- och miljösystem, inköp och webbproduktion.

Före trainee-tiden studerade Henrik till högskoleingenjör inom datateknik på Linköpings Tekniska Högskola.  Han är 27 år och har även tidigare arbetat hos MAF då han mellan studenten och militärtjänstgöringen bl.a. var assisterande servicechef 1996-1997.Henrik, som har vuxit upp med företaget  (tredje generationen) har även meriter som båtchef inom kustförsvaret och som general för introduktion av nya ingenjörer vid LiTH.


Lars Strömberg har anställts som säljare och börjar hos oss den 16 augusti. I samband med det öppnar vi försäljningskontor i Borås.
”Lasse” kommer senast från Nikken Scandinavia AB där han har arbetat som försäljningsingenjör de senaste 5 åren. Han är 45 år och har arbetat med skärande bearbetning under 25 år. Hans utbildning innefattar bl.a. SKF’s industriskola samt Chalmers med inriktning industriteknik.Bland tidigare anställningar kan nämnas Instrumentmakare på Volvo under 10 år. Han har även ett förflutet inom idrott som fotbollsspelare för Örgryte och senare som tränare.

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy