Ny agentur: Hwacheon!

Sedan en kort tid tillbaka representerar MAF Hwacheon från Sydkorea.

Hwacheon, som grundades redan 1952, har länge varit en av de ledande maskintillverkarna i Korea. Hwacheon är den enda maskintillverkaren i Sydkorea som är kapabel att producera allt från gjutgods till färdiga produkter såsom robotar och automatiserade system på samma plats. Företaget samarbetar med Thyssen för maskinsystem för motortillverkning.

Vi tar upp Hwacheon i vårt försäljningsprogram eftersom vi har kunnat konstatera att kvalitetsnivån är exceptionellt hög och för att vi genom Hwacheon nu kan erbjuda större snedbäddssvarvar och även svarvar för komplexa och samtidigt långa komponenter.

Mer info om Hwacheon finns på www.hwacheon.co.kr .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookie används.
Läs vår integritetspolicy & vår dataskyddspolicy